Bra kombo

Metacam och Hippotrim verkar vara en bra kombination. Även om vänster bakben ännu ser lite trist ut så är svullnaden nu så gott som borta på höger bak. Ännu så länge är det svårt att bedöma om hon är halt, Metacam tar ju bort mycket av eventuell smärta.
 
Men svullna ben eller inte, Tibelle verkar i alla fall trivas med semesterlivet på betet. Som det anstår en prinsessa går hon givetvis på ett lyxbete. Inte behöver hon stå ute och låta knott och mygg kalasa på hennes blåa blod, utan när kvällen kommer får fröken tack vare vår snälla stallägare skrida in i stallet och sova sin skönhetssömn. 
 
I helgen fick jag ta del av en annan bra kombo då det anordnades dressyrtävling på Torpgärdans travbana. Det var så himla smart och bra! Hela anläggningen är ju liksom designad för att arrangera tävling och för ta emot tävlande hästar och publik. Det finns finfina gäststall, gott om plats att parkera bilar och transporter och dessutom en caféteria som inte bara är en liten skrubb.
 
Både tävlingsbanan och framridningen låg på upplopps-sträckan på travbanan vilket gjorde att underlaget också såg ut att vara väldigt bra.
 
Det enda lilla negativa som jag kan komma på var att då utrymmet var så väl tilltaget kändes det lite lätt ödsligt. Hur kul det än är med dressyr så är det är ju bara att erkänna att regionala dressyrtävlingar drar ju inte riktigt samma publikmassor som Midnattsolstravet...
 
/Sara
Ps. På bilden ser ni ytterligare en finfin kombo, nämligen Lina och Berlando som under helgen försvarade stallets färger med den äran!