Skidhasning

Ja men det är väl inte så dumt med snö ändå. Åtminstone inte när den väl hamnat på marken och är i sällskap av strålande sol. I helgen har det blivit mycket sittandes i snödrivor drickandes varm choklad (om du inte testat Oatlys choklad gjord på havre så gör det - kanongott!).
 
Mellan snödrivssittandet har vi också hasat lite på skidor också. I lördags knallade vi ner till badplatsen här på Gültzauudden, satte på oss skidorna och åkte rätt över fjärden till Karlsvik. Det är sällan vi åker åt detta håll - i vanliga fall åker vi alltid ut mot havet - så det var roligt att se stan och Gültzaaudden från detta håll. Någon entusiastisk person hade dessutom kört med spårmaskin så det var hur lätt som helst att åka ut. Inte nog med det, vi hade tur också, för precis när vi kom tillbaka hem så slog vädret om - solen försvann och istället började en skitkall vind blåsa.
 
Igår blev det ytterligare en skidtur, men denna gång i Alhamn. Tänk så praktiskt det är att stallet ligger på väg till stugan så vi kunde stanna till och ta av täcket på Tibelle. Hon måste såklart också få njuta av sol i pälsen!
 
Gårdagens utflykt var första gången för säsongen som det var riktigt varmt och skönt även när vi rastade. Vi njöt i fulla drag.
 
/Sara