Bloppis

Under lång tid har jag varit smärtsamt medveten om att jag har alldeles för mycket hästprylar. Jag har rensat i flera omgångar så det som nu ligger i förrådet är riktigt fina saker, men de flesta kommer dess värre inte att komma till användning. Såvida vi inte åter igen skaffar oss ett stall fullt med hästar och det ligger ju inte riktigt i planen...
 
I helgen tog jag mig därför i hampan och sorterade, märkte och fotade. Allt kommer att läggas ut i olika sälj-grupper på Facebook, men jag tänkte göra som affärerna i stan och ge er bloggläsare en förhandsvisning. I någon slags överambitiös iver satte jag ihop en riktigt proffsig film, men när allt var klart så bara vägrade tekniken att samarbeta och det var absolut omöjligt att exportera den till Youtube (som är det enda filmformat bloggen accepterar). För att inte riskera att datorjä...en åker ut genom fönstret får det istället bli några bildcollage med vidhängande långa tråkiga listor med storlek, pris och sånt.
 
Tråkiga listor eller ej - saknar du något i häst-pryls-väg - ta en titt och om du hittar något du är intresserad av så hör av dig till mig via Messenger eller PM på Facebook! Alla prylar finns i Luleå, kan efter överenskommelse tas med till Boden. Handlar du massor av saker så skickar jag gärna, men du får stå för frakten för priserna är redan dumpade i botten :)
 
Alla prylar är hela och rena om inte annat anges. 
 
 
/Sara
Uppdaterat: det mesta är sålt så jag har tagit bort listorna. Är du intresserad av något hör av dig via FB eller messenger. 
 
 
#1 - - Maja:

Hej Sara ....Jag köper gärna Bell bootsen o slide boots , om dom finns kvar ! Mvh Maja

Svar: Sicken tur att du skrev på FB också! Inser att jag har lite dålig koll här...
Sara

#2 - - Elin:

Hej Sara!

Finns något av betten kvar?!

Svar: Tyvärr är alla sålda.
Sara