Hög kvalité - lågt pris

Rensar lite i sadelkammaren här hemma och tänkte låta någon annan få härliga upplevelser på hästryggen med våra sadlar. Har tre, eventuellt fyra, sadlar till salu:
 
Reiningsadel - Continental California Classic 169, Xfull Quarterbom, säte 16 ¨. Skön, välvårdad kvalitetssadel som passar lika bra på träning och tävling som på långritten. Den passar den grövre hästen med kort rygg (tex grov quarter eller kallblod) . Köptes som ny i slutet av 2008 men är sparsamt använd fram till 2012, därefter har den hängt i sadelkammaren så den är i mycket gott skick. SÅLD!


Exklusiv dressyrsadel - Jensen Gladiateur ML, svart, 17 tum, med normal bomvidd. Ligger perfekt på häst med hög och lång manke. Sadeln köptes i maj 2012 men då hästen skadade sig är sadeln inte använd mer än 20 timmar. Den är alltså i absolut nyskick. 

Jensen Gladiateur ML är en exklusiv dressyrsadel från Jensen Sport, läs gärna mer om sadeln (klicka sedan på Gladiateur ML).

Nypris 32 500 kr säljes för 17 500 kr 

Reiningsadel - Crates, bomvidd Standard Quarterhorse (6 5/8"), säte 16", glasfiberöverdragen träbom. Handgjord kvalitetssadel från USA. Passar riktigt bra på hästar med hög manke. Har suttit på ett halvblod och på en "normalstor" quarterhäst. Köptes 2006 men är sparsamt använd och väl omhändertagen.

Nypris 18 000 kronor, säljes för 9 000.

Är inte helt säker att jag klarar av att skiljas från min älskade hoppsadel, men eventuellt är även denna till salu:
Hoppsadel - Jensen Flying Fox, hoppsadlarnas Rolls Royce. Sadeln är djupt mörkbrun, 17" med normal bomvidd som passar utmärkt på hästar med lång hög manke. Buffelläder. Köpt i oktober 2011, sparsamt använd fram till mars 2013. Läs mer om sadeln .
 
Nypris 29 000 kronor. Pris diskuteras.

Vet du någon som söker riktigt bra sadlar till lågt pris så tipsa gärna!

/Sara

#1 - - Monika:

Har du kvar Reiningsadel - Crates? Får man pröva den innan köp? Mejla mig [email protected]